Sunday, July 10, 2011

Apa Masalahnya

Tak tau lah apa masalahnya.
Semua gambar2 follower tak kelihatan. dah 2 hari aku godeh sana godeh sini.
Tapi tak menjadi. Almaklumlah, aku ni tak berapa nak celik IT. Buat ni pun main hentam keromo aje.
Ada sesiapa yg boleh tolong, tolong la bagitau aku cam ner nak buat. Setiap pertolongan ada balasanya.
..dapat PAHALA saham syurga...
Didahului dengan ucapan jutaan terima kasih bagi yang sudi membantu...

3 comments:

Kay Masingan said...

ya saya pun bingung.....

Mr. NAZc said...

sy punya blog pun kat bahagian follower dia tak keluar.... problem loading page pun tak tunjuk...then macam mana orang nak follow... sabar jer la...

ZackJ said...

ada form report to google. ada di n3 yg atas tu. boleh cuba semoga membantu

There was an error in this gadget

Sekalung Penghargaan